måndag 25 oktober 2010

Himmel vad fort det går!

Hösten, ja nästan vintern är här. Dillen har för länge sedan fyst bort. Men bilderna, dofterna och känslan finns kvar hos mig och jag hoppas att jag kan hålla kvar det länge. Himmlen är blå på dagarna trots att det är minusgrader och tjälen sitter i någon cm i jordskorpan, för än har ingen snö lagt sig. Det är nog inte långt bort...
Ska bege mig söderut i morgon, till Stockholm och sen vidare till Västerås. Tre dagars arbete i huvudstaden och två nätter i vår sommarstuga hos mamma och pappa.
Vi får se hur vädret är 60 mil söderut, kanske inte behöver vantar hela tiden. Det är ganska skönt just nu i trädgården, det enda jag måste göra, om det går, är att sätta vitlöken. Brukar alltid vänta till sista minuten med just det.
Hälsningar
Ingela

9 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Jag känner också dilldoften från dina dillbilder ända hit. Ljuvliga är dem. Min vitlök är i backen men som sagt det är också det sista.
Nej visst ja.. hag har några tulpaner kvar och några perenner.
Väntar på min nya trädgård som vi snart skall tillträda.
Ha det gott
Hoppas att du slipper vantar hela tiden dit du skall.
Annika

Inger sa...

Läckra bilder, känns som längesen. Visst kom vintern alldeles för fort, jag är rädd för att du behöver vantar på din resa, var i Stockholm förra veckan och där var svinkallt.
Ha det gott!

ulla laiho sa...

Det är ganska kallt i Stockholms-området - tog en promenad idag och det var skönt med både mössa, vantar och halsduk. Fina bilder du tar och vilket fantastisk arbete ni lagt ned i trädgården. /Vänligen Ulla Laiho

Galtholmen sa...

Oj vilka härliga sommarbilder med doft!!! Det var ju inte speciellt länge sedan, även om det känns så nu. Här är oxå kallt, och jag har oxå väntat in i det längsta med lökarna. Tjälen har tagit sig en bit ner i marken, men jag hoppas ändå att jag ska få ner alla olika lökar som jag har innan vintern på allvar slår klorna i trädgården.
Kram
Ulrika

Anja sa...

Dillbilderna är alldeles underbara. Jag kan riktigt känna doften av dem!/Anja

Gunilla sa...

Vilka fina bilder det känns som om tiden backar lite.
Här har vi fått snö och det är minus 4,5 grad nu ikväll.Riktigt halkigt har det blivit ochså på vägarna.

Ha det trevligt i huvudstaden
Kramen/Gunilla

Åsa! sa...

Så ni väntar på snö? Kanske bättre det än gråslabbet vi brukar drabbas av...

Britt sa...

Hoppas du får fina dagar på din resa och fina bilder att titta på//Britt

Merja sa...

Fina bilder och härlig blå himmel:)
Trevlig resa!