lördag 21 augusti 2010

Nyskördat till lunch

Nu händer allt på en gång, köksträdgården formligen sprutar ur sig godsaker. Idag blev det broccoli, ärtor, kålrot, gulbetor, charlottenlök, palsternackor, morötter, sparrispotatis och persilja.
Det blir nog en god lunchsoppa, kokad i mjölk och avredd med en äggula. Det blir den sista lunchen som vi bjuder mamma och pappa på när dom nu åker söderut efter en dryg veckas besök. Hoppas dom tycker det smakar.
Kramar
Ingela

6 kommentarer:

billan sa...

Vilken lyxlunch, klart dom kommer att älska den!
Jag har lett för mig själv hela veckan. Kommer du ihåg bortbytingen från förra våren som inte var en "Jämtland". Nu har den helt plötsligt dykt upp, bland mina röda sticklingar( förra årets fröpellisar) som jag har i långa pilkorgar. Jag har uppenbarligen blandat ihop sticklingarna, men det är lite lustigt att det är "din" som spökar runt.
Kram!

Annika Christensen sa...

Ja det var många godsaker!
Finns det något godare?
Du är duktig på grönsaksodling måste jag säga.
Ha det gott
Annika

Åsa! sa...

Så smarrigt! Det är verkligen lyx att kunna gå ut och skörda sina egna odlingar.

Växthusmadam sa...

Oj vad det ser härligt ut!!!
Hos mig tog sniglarna allt i år, hoppas så att de uppskattar min odlingskonst!!!! Det blev bara lite snigeläten sallad kvar till Växthuskaninen, han verkade uppskatta den iallafall!!
Växthusmadam

Eva Linnea sa...

MUMS! Vilken skörd. Det ser jättegott ut.
Kram Eva Linnea

Inger sa...

Gott och nyttigt, kan inte bli bättre... läckra bilder:)
Ha det bra!