söndag 15 mars 2009

Vårtecken ála Norrlands inland

Vintervägarna upplöses på nolltid när solen väl är framme, vägverket har varit ute och tryckt undan snövallarna så smältvattnet hamnar i dikena.
Vattensamlignar lite här och där ändå. Större vägar är till och med torra.
Ser skitigt och tråkigt ut men förebådar ändå gröna vägrenar. Skillnaden är märkbar från bara någon vecka sedan då allt var helt vitt. Idag skall det bli +5 så det kommer att gå undan nu.
Hälsningar
Ingela


10 kommentarer:

Åsa! sa...

Visst är det en härlig känsla när det töar! Solen har en sådan kraft!

Gumman sa...

Våren är på gång, hoppas den stannar.
Här har vi +8 och sol.
Oh, vad gott det ser ut med groddar.
Groddarna växer själva men de ska sköljas och pysslas om.
Du är duktig.
Ann

Gunilla sa...

Visst är det en härlig känsla. Här har det töat reält idag ochså . Det är lite besvärligt på vägarna inne i sammhället för det är så modigt men E4:an är bar. Vi har 3+ och sol idag det är kalas väder. Men jag har inte hunnit njuta så av det fina vädret för det har varit Konfirmation idag av ett barnbarn. Men hoppas att värmen och det fina vädret håller i sig ett par dagar så att jag hinner njuta.

Ha en fortsatt fin Söndag

Gunilla

Anonym sa...

På gång då............?

Med fingrarna i (j)orden sa...

Vad mycket snö ni har! Skönt att det börjar smälta antar jag. Här är det för lite snö, bara en vecka sammanlagt i vinter (+ virvel i luften då och då).
Eva

Lyst på livet sa...

Herlig!
Det må gjerne være vått for meg, så lenge det skyldes vår, varmegrader og snøsmelting :-)

Gd søndagskveld

Klem Torunn

Eva Linnea/Häxor o Änglar sa...

Regn så här års är ljuvligt. Då vet man att snön försvinner SNABBT. +grader är också underbart. För att inte tala om solen!! Den visade sig ca 10 sekunder i fredags, sen har hon lyst med sin frånvaro, tyvärr.
Kram Eva Linnea

karin sa...

Syns du bor något lite söder från mej, hahaha, hemma hos mej är det absolut otine´ det är bara brua som tin ta i solskene. Men fåglarna piper och väser och kvittrar till ibland.
Eva och jag ska bara träffas och hälsa på dej och bada tunna...än så länge iaf är det så.
kram K.

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Här snöade det lite imorse, men det var så blött snö så det gör ingenting, bara det fortsätter att vara hyfsat milt. Äntligen är våren på gång!!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片