söndag 16 augusti 2009

Fler primörer

God mat känns viktigt, det får gärna vara enkelt men det måste vara gott. Färsk potatis, matjessill med gräddfil och gräslök är väl bland det godaste som finns.Kokta rödbetor med lite smör och havssalt. Gulbetan Burpees Golden är lite sötare och också väldigt god. Vi fortsätter njuta primörer men i morgon börjar jobballvaret så det blir på kvällstid vi får skörda hädanefter.

Hälsningar från ett höstlikt Jämtland
Inhela

9 kommentarer:

Merja sa...

Ser färggrant och nyttigt ut!
Här odlas det mest färgglada blommor;)

Anna sa...

Riktigt gott! Mina rödbetor sket sig i år... det har varit för blött och jag provade ett nytt ställe, där det inte var bra jord alls... men nästa år så, då blir det kanon kanske ska prova de oranga då.

billan sa...

Himmelskt gott!
Nu kommer en knäpp fråga, färgar gulbetor kisset på samma sätt som rödbetor eller?????

Inger sa...

Vilka underbara färger dina primörer har.

Mia sa...

Så läckra grönsaksbilder. Allt ser ju så jättegott ut!! Bon apetitt!! Har aldrig tänk på att rödbetor kan se så gott ut. Kul grejor du lagar av cement också..

Ruben sa...

En sommar utan matjesill - det går ju bara inte att tänka sig!!! Vackra primörer du har. /Ruben

Britt sa...

Ser så smakskigt ut, blir riktigt hungrig//Britt

Maud Persson sa...

Vackra bilder på goda grönsaker!

Hjärtat Mitt sa...

Det ser både gott och snyggt ut!
Hoppas att ni har det lika underbart varmt som vi har, här i södern nu.
Kram Mari