Gilllar verkligen tanken på att kunna odla och köpa varor inom närområdet. Grönsaker, kött, bröd och film, teater och annan "kultur", vilket innefattar väldigt mycket i vardagen.
Morötterna har vi odlat själva och dom smakade underbart varma tillsammans med en dijonäs.
Just nu skördar vi som bäst, vi hörs snart!
Kram
Ingela
11 kommentarer:
Det är ett riktigt konstverk med dina morötter!
Betongkursen verkar ha varit riktigt givande. Jag har en säck som står och väntar på att jag ska ta hand om den nu. Funderar på att göra en större betongplatta med mönster.
Ha det gott!
PS. Jag har flyttat min blogg, du är välkommen dit!
Oj vad mumsigt och nyttigt. Nyskördade morötter är ju en riktig delikatess. Lyckliga du som har en egen odling.
Ha det gott
Gunilla
Härligt med egenodlat och närodlat!
Hur känns det att ha börjat jobba igen efter semestern? Lite hårt va?
En fråga, hur skall jag skörda jortärtskockorna på bästa sätt så att dom blir "långvariga"?
Jag trivs också med det tänket - det känns så rätt och naturligt. Vacker bild på morötterna!
Härlig bild, morot i vas har jag ej sett tidigare.
Så flott bilde! Nyplukkede gulrøtter er utrolig deilig! så heldig du er som kan plukke fra egen hage...
HIlde
När det gäller morötter så är det bara egenodlade som riktigt smakar, tycker jag. Nu har jag dessutom uppdaterat mig på din betongkurs. Ni verkar ha haft det urkul!!
Njut av allt ni skördar! Dina tankar är helt rätt och jag tror fler och fler följer dig och mig. Här skördar vi oxå allt möjligt just nu, mest tomater.
Det var den finate bukett jag sett i sommar!!!
Den kommer jag att apa efter.
Äter också varje dag något från trägården och just nu har sått sockerärtor för andra gångenoch de är bra på gång.
Du är verkligen en riktig trädgårdsmulle.
Många kramar från ett blåsigt skåne
Annika
Inte undra på att dina flickor var så friska och pigga!
De får ju hur fin mat som helst!
Jess! Morötter i Aaltovas! Det gillade jag! :-)
Skicka en kommentar